Bazični nivo edukacije iz O.L.I. integrativnog psihodinamskog metoda.

e18f4c9b498852474d65ee470da54747Poštovani,

O.L.I.-Psihološko edukativni Centar upisuje polaznike za bazični nivo edukacije iz O.L.I. integrativnog psihodinamskog metoda.

  • Grupa polaznika  za bazični nivo edukacije iz O.L.I. integrativnog psihodinamskog savetovanja/psihoterapije počinje sa radom u martu. Radni sastanak i početak edukacije ove grupe biće održan  9.marta, u 16:30h. Na ovom sastanku grupa će se dogovoriti oko konačnih  termina i uslova održavanja edukacije.  Početak same  edukacije planiran je istog dana od 17 do 20h. Bazični nivo traje 80 časova a dinamika održavanja je jednom nedeljno po 3 sata (4 časa). U ovoj grupi je ostalo još tri mesta, a zainteresovani se mogu priključiti ovoj grupi u naredne četiri nedelje.
  • Grupa polaznika  za bazični nivo edukacije iz  O.L.I. integrativnog psihodinamskog life coaching-a, počinje sa radom u aprilu. Početak rada ove grupe planiran je za prvi ili treći vikend aprila, a tačan datum bi se odredio u dogovoru sa polaznicima. Bazični nivo traje 80 časova a dinamika održavanja je jednom mesečno po 12 sati (16 časova) raspoređenih u dva dana vikenda. U ovoj grupi je ostalo još nekoliko mesta, a zainteresovani se mogu priključiti ovoj grupi do početka aprila.

Svi zainteresovani koji nisu imali prilike da prisustvuju Uvodnom modulu edukacije takođe se mogu priključiti edukaciji uz kasniju nadoknadu sati za prvi modul.

Kompletan program edukacija možete pogledati na našem sajtu.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti   putem maila :

oliedukativnicentar@ymail.com

i dobiti detaljne informacije o uslovima plaćanja i pohađanja ovog kursa.

           Sve dodatne informacije možete dobiti putem maila ili na telefon: 060 33 42 965

Sve edukacije O.L.I. metoda  su akreditovane od strane Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije (i Evropskog Udruženja Savetnika)

  • Završena edukacija vodi do nacionalnog sertifikata Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije (i Evropskog Udruženja Savetnika)
  • U edukaciju za savetnika se mogu uključiti kandidati koji su završili neki od fakulteta humanističkih nauka (psihologija, medicina, pedagogija, andragogija, sociologija, defektologija…), kao i studenti ovih fakulteta
  • U edukaciju iz Life Coachinga se mogu uključiti kandidati bilo kog obrazovnog profila.

Dobro došli!

%d bloggers like this: